Završna proslava obljetnice „20 godina kvalitete“
  • 2134
  • 0

Završna proslava obljetnice „20 godina kvalitete“

Nuić d.o.o. 2016. godine s ponosom obilježava 20. obljetnicu suradnje s najboljima – sa premium brandovima MANN, LUK i TRW (LUCAS), odnosno svojim partnerima MANN+HUMMEL, Schaeffler i TRW.

Povodom te velike obljetnice, pod zajedničkim sloganom „20 godina kvalitete“ u suradnji sa našim partnerima dobavljačima cijelu godinu su priređivane prigodne vrlo atraktivne prodajne akcije.

Završnu proslavu ove značajne obljetnice „20 godina kvalitete“ Nuić d.o.o. je za svoje kupce i dobavljače „slavljenike“ priredio od 21. – 23. 10. 2016. u Konjicu.

Program je za učesnike iz udaljenijih krajeva počeo već u petak, 21.10. ispred Vinarije Nuić okupljanjem uzvanika uz prigodnu zakusku i degustaciju poznatih vina „Vinogradi Nuić“, da bi se potom nastavio odlaskom na obilazak Starog grada u Mostaru.

http://nuidoo.pixieset.com/nuic20/vinarija/

Uzvanicima je prilikom posjeta Starom mostu kao iznenađenje upriličena vrhunska atrakcija – skokovi poznatih mostarskih skakača s mosta, po jedan skok za svakog dobavljača – slavljenika i to u majicama njihovih brandova i uz izvješene zastave na mostu.  Nakon toga je nastavljen put do „Garden City“ hotelskog kompleksa u Konjicu, mjestu okupljanja i smještaja svih uzvanika gdje je navečer organizirana i zajednička večera uz neformalnu ali vrlo opuštenu i vedru zabavu uz muziku do kasno u noć…

http://nuidoo.pixieset.com/nuic20/mostar/

Glavni program proslave odvijao se u subotu, 22.10.2016. u jutarnjim satima u kongresnoj dvorani „Garden City“ u Konjicu, koju je uvodnim govorom otvorio direktor Nuić d.o.o. – gosp. Igor Vidović, zahvalivši se visokim predstavnicima dobavljača i kupcima na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji i zajedničkim postignućima u prodaji ovih renomiranih brandova. U izlaganju je prezentirao i postignuća te daljnje ciljeve u razvoju brandova i firme Nuić. Zahvalom se obratio prisutnima i Josip Nuić, vlasnik Nuić d.o.o., te su potom sa izmijenjeni i prigodne zahvalnice i darovi između Nuić d.o.o. i dobavljača. Predstavnici dobavljača (gospoda Theodore Lekkas, Antonio Dvoravić, Darko Pucko i Marko Drča iz Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH & Co. KG,  gosp. Slawomir Goralewski i g-đa Joanna Krezelok iz TRW Automotive Aftermarket,  g-đa Enisa Jašarević i gosp.  Adnan Lihić iz MANN+HUMMEL BA) su također održali govore zahvale uz kratke prezentacije svojih firmi, te su dodijeljene i vrijedne nagrade najboljim kupcima po pojedinim brandovima.

http://nuidoo.pixieset.com/nuic20/konjicsveaniprogram/

Nakon službenog dijela programa, upiličeno je kratko razgledavanje znamenitosti Konjica „Ćuprije“ uz zajedničko fotografiranje, te se potom otišlo na poznatu jablaničku janjetinu u „Zdravu vodu“ u Jablanici, a potom i u razgledanje ARK-a, tajanstvenog i impresivnog kompleksa „Titovog bunkera“ u blizini Konjica.

http://nuidoo.pixieset.com/nuic20/konicjablanicakonjictitovbunker/

Po povratku u hotel organizirane su zabavne igre u znaku LUK, MANN i TRW brandova u kojima su se pored dobre zabave učesnici borili i za atraktivne nagrade.

http://nuidoo.pixieset.com/nuic20/natjecanja/

Završna gala večera je organizirana u restoranu hotela Konjic uz muziku i show program u sklopu kojeg su upriličene višekratne dodjele brojnih bogatih nagrada zaslužnim kupcima u raznim kategorijama, pa su na kraju rijetki ostali nenagrađeni, ali  i za njih je organizirano atraktivno izvlačenje utješnih „ali to nije sve“ nagrada. Zabavni program je na opće zadovoljstvo i u odličnoj atmosferi trajao do dugo u noć…

http://nuidoo.pixieset.com/nuic20/konjicveera/

Nuić d.o.o. i ovom prilikom zahvaljuje svim učesnicima, dobavljačima i kupcima što su uveličali proslavu ove, za nas značajne obljetnice, kao i na iznimno ugodnom druženju i prekrasnim dojmovima koje smo svi ponijeli sa ove proslave!

https://vimeo.com/189498232